Zelf met regen is Oudewater een feest en je hebt wat gemist als je niet in Warffum bent geweest!

Afgelopen Vrijdag werden we ondanks het regenachtige koude weer warm onthaald door warffumde organisatie en het fantastische publiek van het Heksenfestijn. We vertrekken altijd iets eerder als we hier mogen spelen omdat er zowaar een complete musical wordt neergezet door de jeugd van Oudewater en dat is gaaf om te zien. Ondanks dat Buienradar niet veel goeds wist te voorspellen hebben we met onwijs veel energie onze show kunnen geven! Dit heeft geresulteerd in een afgeladen vol plein met een sfeer die ons deed denken aan Glastonbury/Engeland. Oudewater dank voor de toffe avond en we kijken uit naar 2014!

Zaterdag klokslag 19:00 vraag Raynaud aan Bernie (die ons altijd overal veilig naartoe brengt) of we Jort niet zijn vergeten? Bernie was schijnbaar nog niet helemaal wakker, want Jort moesten we wel degelijk meenemen! Zonder Jort kunnen we en willen we niet en Bernie overigens ook niet Nadat Jort (iets later dan gepland) ook is ingestapt worden we eerst uitgezet bij Sander waar we onwijs lekker hebben gegeten (dank Anita + fam. de Groot). Mede door de goed gevulde maag stonden we in Warffum op de b├╝hne alsof we de hele wereld aan konden. Het was dan ook een machtige show in Warffum!

Dank voor alle mooie en toffe reacties van afgelopen weekend! De foto’s van Warffum en Oudewater vind je allebei op onze facebook pagina. Like, Deel en Tag de foto’s als je tijd hebt! Komende week staan we Vrijdag in Langedijke, Zaterdagmiddag op het Summerstrike Festival en in de avond in Oosterwierum. Je bent welkom! Tot snel, tot Vangrail

Bron: www.vangrailmusic.nl

Copyright Vangrail