In mei leggen alle vogels in Nieuw Buinen & Eesveen een ei!

Sowieso kon deze maand al niet meer stuk. Met onze nieuwe single ‘Ik Mis Je’ op 1 in dee&b top 100 van het Noorden. De nieuwe band-auto en heel veel toffe optredens! Ook dit weekend was het weer twee keer raak. We zijn zaterdag de 18e begonnen in de Mega Tent van Nieuw Buinen. Vroeg druk en echt een mega spektakel, we hebben hier ontzettend van genoten en alleen maar toffe reacties! #Thx Volgend jaar 25 jaar Nieuw Buinen, wij zijn er weer bij dus zet m alvast in je agenda! Jan en zijn complete team.. heel veel dank voor het vertrouwen het was echt top!

Zondag de 19e was het ShowTime in de beste weekend afsluiter van Overijssel en omstreken ‘Smithy’s’ te Eesveen! Deze locatie heeft veel sfeer en is een genot om te spelen. Als je dan voor een bomvolle zaal mag aftikken…Gaaf! We willen het publiek bedanken want het was echt genieten! Beste mensen van Smithy’s dank voor het vertrouwen, het was top geregeld! We kijken dan ook enorm uit naar een volgende keer!

Als je al een sms hebt gestuurd, vergeet niet de single nog te downloaden met je code! Deze code vind je in je SMS Reply!

Download Actie:

SMS: ikmisje NAAR: 3010 en ontvang onze single Ik Mis Je (€ 1.50 p.o.b.)| Tevens kun je downloaden via iTunes en DownloadMusic | Stuur je download bevestiging naar actie@vangrailmusic.nl en maak je kans op: Meet&Greet + Limousine Vervoer + VIP!

Copyright Vangrail