Alphen was TOP!! Son en Breugel, we komen eraan!!

Gisteren was de aftrap van onze rock’n roll week in Alphen a/d Rijn. Een afgeladen zaal vol met enthousiastelingen. We hebben tot de laatste noot genoten. Met het nieuws dat we volgend jaar wederom welkom zijn konden we ons geen betere terugreis wensen. Dank allemaal en tot next year!

‘We zijn compleet uitverkocht’ was het bericht dat we binnenkregen vorige week. Zelfs op marktplaats werd er om kaarten gevraagd. Son en Breugel, daar zullen we morgen (maandag 20-2) onze show opbouwen. Met veel nieuws zullen we morgen aftrappen, zorg dat je op tijd bent!

Woensdag, geven we een show voor studenten van NHL Hogeschool Leeuwarden onder de titel ‘Entertainment meets Education’.  Een grote groep NHL-studenten gaat de komende tijd werken aan een unieke opdracht, waarbij ze de nieuwe marketingstrategie bepalen, een albumhoes ontwerpen, zich op (social) media storten en nadenken over de styling. Het einddoel van deze opdracht is een of meerdere stadionconcerten. De studenten staan te popelen om aan de slag te gaan!

Zaterdag geven we een kleine show in het pittoreske Augustinusga in Zaal Stynsgea. Mocht je erbij willen zijn neem dan even contact op via Zaal Stynsgea. Kaarten uiteraard ook gewoon bij de deur te verkrijgen!!

Copyright Vangrail