3 shows in 2 dagen, ons hoor je niet klagen

Afgelopen vrijdag Vangrail voor de eerste keer in Langedijke. Midden in de landerijen stond een MegaTent met een verhoogt podium dak tot speciale backstage voor de band. Dus niet alleen wij waren¬†erg blij maar ook onze Vangrail Crew was helemaal happy. Veel bekenden en al vroeg druk, kortom in No Time stond Langedijke op z’n kop. We danken de organisatie voor de gastvrijheid en de goede zorgen en kijken enorm uit naar de volgende keer.

Na het spektakel in Langedijke is het de volgende dag vrij vroeg starten op het Summerstrike Festival te Grijpskerk. Vanaf kwart voor vijf mogen we een uur knallen met volop zon en onwijs enthousiast publiek dus wederom genieten. We hopen dan ook volgend jaar wederom op dit festival te mogen spelen. De organisatie van Summerstrike, dank voor de goede zorgen.

Dan is het snel de auto in en vol gas richting Easterwierrum waar we die avond spelen op het DoKomst Pleinfeest. Met ondergaande zon tikken we hier onze show af. Het blijft bijzonder om elke keer opnieuw voor zoveel mensen te mogen spelen. We bedanken de DoKomst organisatie voor de goede zorgen en kijken uit naar de volgende keer!

Zowel na de shows maar ook via social media hebben we ontzettend veel toffe reacties op dit weekend gekregen. We reageren op iedereen altijd persoonlijk maar het zijn er nu zoveel reacties dat het het even duurt. 

Copyright Vangrail