Vangrail weer Volop in de Media!

Vangrail was afgelopen dinsdag te gast in het radio programma Rock’n Roll Radio op Radio Totaal FM! Een radio show met Live publiek + Live spelen. Niet alleen eigen werk maar ook een gedeelte van de stukken van onze nieuwe show voor 2013. We hebben genoten en danken Marcel en zijn Crew voor de uitnodiging en we hopen elkaar weer te begroeten tijdens de 4Daagse of eerder!

Vrijdag avond was Raynaud de Mystery Guest in het TV Programma ‘Need op Freed’ op Omrop Fryslan dat wordt gepresenteerd door Roelof Lousma. De gasten moesten aan het silhouet herkennen wie de mystery guest was. Zelfs zonder vragen was het al het feest der herkenning. Op de rode bank werd Raynaud van alles gevraagd. Wil je het terug kijken dan kan dit natuurlijk hier!

Komende week zit Vangrail voor opnames in de studio en zal Vangrail vanaf 30 maart t/m december door het land touren, dus laat die zomer maar komen. Check voor het complete tour schema: www.vangrailmusic.nl/agenda. Voor boekingen en/of informatie verwijzen we graag door naar: www.vangrailmusic.nl/contact