Van Kornhorn, Dwingeloo met Willem & Maxima naar Volksfeest Wilp en Harkema

Op zaterdag de 25e was het al flink raak in de plaatst #Kornhorn. Waar onze zanger Raynaud elke hoek van de straat kent gezien hij daar is opgegroeid. Het was dan ook een warm welkom en een top avond met veel bekende gezichten. Dank voor alle toffe reacties, we hebben genoten en kijken stiekem uit naar volgend jaar.

Dan is het dinsdag de 28e en worden we onder politie begeleiding naar de pers parkeerplaats plaats gebracht. Met een beetje goeie neus kon je de bühne met je ogen dicht vinden, want de bbq was goed vertegenwoordigd. Het koningspaar is vandaag in Dwingeloo te gast en ja, die willen uiteraard ook naar Vangrail! Na onze single ‘Ik Mis Je’ te hebben gespeeld is het tijd om onze show te starten. Tot acht uur in de avond #ShowTime en ipv bier vliegen hier honderden tulpen door de lucht #weereenswatanders Het was een top dag met veel zon en een ‘Maxima’ temperatuur van 20 graden #Genieten Dwingeloo dank voor de Gastvrijheid!

Wilp moet je niet verwarren met De Wilp dit scheelt namelijk bijna 120 km en wij kunnen het weten. De tent waar we in spelen staat echt op een top locatie. We hebben dan ook even een klein loopje gedaan. Kijk maar eens hoe cultureel onze Jort is aangelegd. Hoe dan ook, als we aftikken in Wilp staat de tent al bomvol en gaat het in no time los! We willen het publiek en de organisatie bedanken voor het vertrouwen en de gastvrijheid. We komen graag terug!

Als je op zaterdag middag rond 17:00 allemaal berichten mag ontvangen dat de show in #Harkema compleet is Uitverkocht. Dan ga toch wel met een super gevoel onderweg. Van de eerste min tot de laatste hebben we een magische avond beleefd. Het publiek, de organisatie, de sfeer… alles klopte! We hebben ook ontzettend veel toffe reacties mogen ontvangen zowel na de show maar ook via twitter en facebook (wordenweblijvan). Als het aan ons ligt tikken we volgend jaar ook onze ‘2014 Show’ af in #Harkema want daar hebben we echt #Sinoan

Check alle foto’s op Facebook en Like onze pagina even! #Thx

Tot snel, tot Vangrail!