Spannende NHL-week, mooie berichten en toffe acties!

Afgelopen weekend wederom prachtig af kunnen sluiten in Hazerswoude, dank voor alle toffe reacties die we tijdens de show maar ook via facebook en twitter mochten ontvangen.

Deze week staat in het teken van veel nieuwe ontwikkelingen. Op donderdag 21 juni a.s. pitchen NHL studenten hun ideeën op het gebied van marketingcommunicatie en huisstijl aan Vangrail en een vakjury. Dit allemaal in het teken van ‘Entertainment meets Education’ en ja we zijn razend benieuwd. De jury kiest uit alle pitches een winnend marketingcommunicatie- en huisstijlplan.

Deze week is bekend geworden dat Vangrail niet een keer maar vier keer in Nijmegen zal spelen tijdens de 4daagse. Je begrijpt dat er voor ons wel reden was tot een klein feestje. We kijken dan ook erg uit naar deze shows. Zet alvast 15-7 | 16-7 | 19-7 | 20-7 | in je agenda. Voor ons complete tourschema kun uiteraard een kijkje nemen in onze agenda.

Komend weekend ben je voor een goed feestje op vrijdag welkom in Akkrum en op zaterdag welkom in St. Johannesga. Voor meer info over deze shows willen we je ook graag doorverwijzen naar onze agenda. Dit weekend starten we ook met onze nieuwe actie. We geven dan iedereen een ‘cadeau kaart’ t.w.v. € 4.- en daarmee kun je gratis een Vangrail single downloaden. Alle reden dus om komend weekend een of beide shows te bezoeken!