Optreden met Iris Kroes en het Noordpool Orkest, Genieten in Apeldoorn & Kerst vieren doe je in Rolde!

Het was weer een bijzonder weekend. Afgelopen donderdag was Raynaud uitgenodigd door Iris Kroes en het Noordpool Orkest om te komen zingen. Naast een duet met Iris was er ook ruimte om ‘Ik Mis Je’ in de Lawei te brengen samen met het Noordpool Orkest. Bijzonder om dit op deze manier te mogen doen. We hebben hier veel mooie reacties op gekregen, dank daarvoor. Nieuwjaarsdag wordt dit uitgezonden op Omrop Fryslan (TV). Dit voelde zo goed dat we willen proberen om in 2013 met compleet Vangrail en het Noordpool Orkest een geweldige show te geven in De Lawei te Drachten. (info volgt)

Afgelopen vrijdag mochten we tijdens de opening van een prachtig nieuw pand spelen in Apeldoorn. Een bijzondere avond en een super feest. Ook hier veel mooie reacties. Theo, Marielle en Fam Haas dank voor het vertrouwen. We kijken uit naar een volgende keer!

Mocht je 1e kerstdag nog geen plannen hebben nadat je heerlijk hebt gegeten. Dan ben je van harte welkom in het mooie Rolde waar wij onze jaarlijkse kerstshow gaan geven. We begroeten jullie dan ook graag. Voor nu alvast hele fijne feestdagen en een bijzonder goed uiteinde. 2013 wordt echt een top jaar met heel veel mooie shows en veel Vangrail nieuws!

Tot snel, tot Vangrail

Foto: Keimpe Jansma | Kejadesign.nl