JA… Hier Doen We Het Voor!!

dehoevegrAfgelopen week hebben we een top week gehad 4 geweldige shows met stuk voor stuk een afgeladen volle tent waar we enorm van hebben genoten. We zijn begonnen in het Heerenveen Stadion waar we een bijzondere avond mochten beleven.

De volgende dag waren we de afsluiter van ‘De Donderdag’ op het Oerrock Festival waar we in de voetsporen mochten treden van Kesington, Miss Montreal en Guus Meeuwis die eerder die avond al op dezelfde bühne mochten spelen. Onze dank gaat dan ook via deze weg naar Oerrock voor het vertrouwen. We kijken oprecht uit naar volgend jaar!

De volgende dag was het op tijd vertrekken richting Eindhoven waar we op het heilige gras, op een geweldige bühne, met fantastisch publiek onze show mochten geven! Ook hier veel dank voor alle toffe en oprechte reacties. We hopen jullie dan ook volgend jaar of eerder wederom te begroeten!

Dan is het zaterdag en mogen we op het vertrouwde podium in de Mega Tent op Mainstage in De Hoeve afsluiten nadat GoBackToTheZoo de laatste noot heeft gespeeld. Gelukkig hebben we de foto’s nog, want een tent en een feest als in De Hoeve daar is geen tweede van en dat is maar goed ook want anders zouden we nooit meer in slaap kunnen komen van de adrenaline! Dit waren echt 4 magistrale dagen achterelkaar, we beseffen steeds meer hoe gaaf het eigenlijk is dat we dit kunnen en mogen doen! Na show 4 in De Hoeve zeiden we dan ook tegen elkaar ‘Hier Doen We Het Voor’! Vrienden, fans, kennissen en boekers.. heel veel dank!