Een mooier vooruitzicht kan bijna niet!

Het nieuwe jaar is al weer een dikke maand onderweg en wij beginnen ons alvast warm te lopen voor het drukke seizoen die veel vroeger begint dan andere jaren en daar kijken we enorm naar uit. We hebben voor dit jaar een nog steeds groeiende bomvolle agenda staan waar we nu al echt trots op zijn en ook voor 2014 en 15 beginnen de aanvragen al binnen te lopen.

We zijn afgelopen weken bezig geweest om de podium uitstraling volledig te vernieuwen en we werken tevens aan splinternieuw¬†eigengemaakt cover repertoire. We duiken ook nog eens dit kwartaal de studio in en het tweede kwartaal komt het lang verwachte album ‘Vrijdag’ uit. Dus naast onze mooie agenda, genoeg om naar uit kijken.

We danken onze vrienden en fans die ons zo blijven supporten dmv aanwezig te zijn bij de shows, maar ook door een simpele tweet, email of een facebook bericht wat vaak veel kan doen. Dank daarvoor! We hopen jullie ook komend seizoen weer veelvuldig te begroeten zodat we van elke show weer een spektakel kunnen maken!

Tot snel, tot Vangrail!