Pracht jaar en Dirk Lennart de New King of the 6 string!

Afgelopen jaar was een bijzonder jaar. Een overvol tourschema waarmee we heel veel tenten, festivals, pleinen en zalen plat hebben gespeeld. Niet zonder resultaat want inmiddels hebben we al een prachtige agenda voor 2012 staan, die nog steeds wordt aangevuld. Naast onze covershow kwamen er 3 geweldige singles uit ‘Liefdesleger’, ‘Leven na de Liefde’ en ‘Ik mis Je’ die stuk voor stuk de top 100 wisten te halen. We zijn hier dan ook ontzettend trots op en we kijken reikhalzend uit naar onze album release. Op dit moment zijn we bezig om het repertoire te vernieuwen en wordt er druk gewerkt aan een nieuwe show en een compleet nieuw stageplan zodat we straks weer iets moois kunnen brengen in dit nieuwe jaar.

Onze gitarist Hilbert Kuipers geeft in 2012 de gitaar over aan Dirk Lennart Hogeveen. De reden van Hilbert zijn vertrek is het verschil van visie en zijn nieuwe job. We willen Hilbert bedanken voor zijn inzet en de mooie tijden die we afgelopen twee jaar met elkaar mochten meemaken. We wensen Hilbert veel succes in de toekomst.

Vanaf 10 Februari zal Dirk Lennart samen met ons de VR Trein voortzetten. Op dit moment zijn we erg druk met repeteren en nieuw repertoire. Daarnaast zijn we met hele mooie dingen bezig, maar daarover later meer…

VR 2012