Baron, Boskoop & Bruins, kunnen de weekenden nog mooier?

Vrijdagavond tikte de klok letterlijk het intro weg van onze Theater Show ‘Wordt Het Geen Tijd’ in een uitverkocht Baron Theater. We willen iedereen bedanken voor aanwezigheid, de mooie reacties na de show en de toffe berichten zowel via facebook als twitter. Volgend jaar staat Baron al gepland (datum volgt)!

Zaterdagavond was ons debuut in Boskoop waar we warm werden onthaald in een top zaal die bom vol stond met feestgangers. Het was echt een puik feest. We hebben enorm genoten en we kunnen nu al wel verklappen dat we sowieso in 2014 weer van de partij mogen zijn. Daar worden we blij van! Thx…

Zondagavond was echt een belevenis in Dancing Bruins te Saasveld. Naast het feit dat wij hier een dikke show hebben gegeven, stond deze avond ook in het teken van 3FM Serious Request. We hebben nummers tegen betaling gespeeld en Raynaud heeft als een echte veiling meester toffe spullen verkocht. We willen iedereen bedanken voor de royale giften want zo konden we een prachtig bedrag van maar liefst € 500.- aanbieden. Dit wordt uiteraard geschonken namens Dancing Bruins aan 3FM Serious Request. Dank voor de toffe reacties, tweets en berichten en ja wij kijken ook erg uit naar een volgende Bruins!