9 shows in 7 dagen, hoe vet is dat!!?

Er gaat wel het een en ander aan vooraf om het verschil te maken en om op het juiste moment te kunnen pieken. Individueel dagelijks repeteren en wekelijks met de band de repetitie ruimte in duiken, tevens zorgen dat je top fit bent en altijd weer iets nieuws brengt. Als je dan de momenten meemaakt als afgelopen weken weet je waar je het voor doet.

Met de energie van de 4 shows van de 4daagse Nijmegen nog in de benen mochten we ons weer opladen voor de 9 volgende shows die we gisteren hebben afgesloten in Langweer. Een pracht week met elke keer opnieuw ontzettend veel publiek waar we enorm van hebben genoten. Vrijdag: PC Kafee & Midden Beemster | Zaterdag: PC Kafee & Lemmer | Zondag: PC Kafee | Dinsdag: PC Kafee & Franeker | Woensdag: Terhorne | Donderdag: Langweer. Kortom enorm genieten!

We willen alle organisaties bedanken voor het vertrouwen en voor de vele bijzondere en mooie reacties die we elke show mochten ontvangen na de show van het publiek maar ook via onze site, facebook, twitter & hyves. We hopen dan ook dat we volgend jaar deze podia weer mogen invullen om elke show nog eens dubbel over te doen.

Daarnaast willen we uiteraard PC Kafee en Omrop Fryslan bedanken, want een live radio programma maken met live publiek op deze manier is ontzettend gaaf! Nogmaals dank…

Tot snel, tot Vangrail