Alphen, Oudewater en Son wat een machtig weekend!

Mega Show in een Uiteverkocht Son en Breugel. 11-02-2013

Son en Breugel, het was een top avond! Het publiek, de sfeer, genieten van de eerste song tot aan de toegift. Dit was weer een overtreffende trap. Dank voor alle toffe en mooie reacties zowel na de show als via de social media. We willen De Bloaskaken ook bedanken voor de samenwerking (top!). We kijken nu al weer enorm uit naar 2014 om de tent weer compleet plat te spelen. Mochten we of jullie in de buurt zijn, jullie zijn altijd welkom bij een van onze shows in het land. Raad van elf, Piter Foolen en Adrie Berk dank voor het vertrouwen en goede zorgen!

Oudewater!! 10-02-2013

Afgelopen zondag tikten we onze 2e show van het weekend aan in het mooie Oudewater. Bomvol vanaf begin tot eind. We hebben genoten en wederom heel veel toffe reacties mogen lezen. Onze Facebook Pagina is dan ook niet voor niets bijna uit zijn voegen gesprongen. De Blauwbaadjes dank voor het vertrouwen en De Klepper enorm veel dank voor de goede zorgen en de gastvrijheid. Wat ons betreft tot volgend jaar!

Als het sneeuwt, kun je beter met de trein naar Aphen a/d Rijn! 09-02-2013

Dikke sneeuw, langzaam rijden maar gelukkig waren nog op tijd dankzij onze Bernie! We hebben nog fijn kunnen eten bij onze vrienden van Avifauna (dank) en vervolgens tikten we onze show af voor een afgeladen volle enthousiaste menigte in Alphen aan de Rijn. Veel nieuw repertoire gedaan en het podium zag er fantastisch uit. Met dank aan Folkert, Remon en Ronald (VR Crew). We hebben enorm genoten en strax trappen we het gaspedaal in richting Oudewater. Dank voor de toffe en mooie reacties want dat is altijd weer leuk om te lezen!